Hirdetés

karacsony.lap.hu / Kreatív karácsony

Kreatív karácsony

Öltöztesd díszbe a lakásodat, de felejtsd el a bolti dekorációt. Készíts egyedi, mutatós díszeket!

Üdvözöllek a KERTFÜGGŐK táborában, akik nem csupán kertészkedni, de főzni, enni és dekorálni is jobb szeretnek kertjükben, teraszukon vagy akár az erkélyükön. Azaz, itt mindent megtalálsz, ami a kertben jó dolog: Kertészkedés, Gasztronómia, Dekoráció, mivel ez a tökéletes hármas alkotja, a tökéletes hangulatot, még Karácsonykor is.

Ötletek formabontó, különleges és kreatív karácsonyfákra. A cikkben külföldi képeket találsz, mellettük a link, ahol az eredeti fotó és leírás található. Ha keresed a formabontó, új megoldásokat, meglátod, hogy egy karácsonyfa készülhet lécekből, ceruzákból, tollakból vagy plüssmackókból, de akár mintás papírból is.

Karácsonyfadíszek száraztésztából, filcből, papírból stb.

kreatív ötletek ajándékokhoz, dekorációhoz, főzéshez

Sablonok, minták karácsonyra (Mikulások, gyertyák, angyalkák, hópihék, koszorúk)

Kreatív dekorációs ötletek karácsonyra

Az ajánlott blogoldal számos kreatív ötletet ad a karácsonyi készülődéshez és a karácsonyi ajándékozáshoz, melyek többsége gyerekekkel is elkészíthető. Az oldalon szereplő cikkeket saját készítésű képek felhasználásával magam írom és az ötleteket egytől egyig magam is megvalósítottam. Akit további kreatív ötletek is érdekelnek, tovább böngészhet az oldalon és más témában is talál olvasnivalót.

Adventi koszorú, ajtódísz, dekorációs ötletek, karácsonyfadíszek, gyertyaöntés, ajándékötletek, kreatív csomagolás, ünnepi receptek

A portált azért hoztam létre, hogy megkönnyítsem a karácsonyi készülődés időszakát. Ötleteket és ajándékkészítési technikákat szeretnék itt bemutatni. Üvegfestés, üvegmatrica készítés, dekupázs technika, origami és más hasonló tevékenységekről szeretnék hasznos és aktuális tudást megosztani. A Karácsony a legszebb családi ünnep, amelyet a vallásos és nem vallásos emberek is magukénak éreznek.

Készüljünk együtt a karácsonyra

Kreatív karácsonyi ötletek a Kreatív Központból

Megmutatjuk hogyan díszítheted fel otthonodat az ünnepek idején, ötleteket adunk, hogyan készíts sajátkezűleg ajándékot szeretteidnek.

Az ajándékozás pillanatait még különlegesebbé tehetjük, ha a szeretteinknek szánt meglepetések csomagolását saját kezűleg készítjük és dekoráljuk. Bár a feladat némi időt, energiát és kreativitást igényel, a tapasztalat azt mutatja, hogy fáradtságunk kifizetődő, hiszen még a leghétköznapibb apróságot is fejedelmi ajándékká alakíthatjuk egy-két sajátos csomagolóanyag alkalmazásával.

Kreatív ötletek képeslapokhoz, ajándékkísérőkhöz, egyéb papírból készíthető karácsonyi dolgok

A só-liszt gyurma kiváló dekorációs anyag. Sokrétűen felhasználható, jól munkálható massza. Sütemény kiszúróval, vagy akár szabad kézzel szép Karácsonyfa díszeket, lakásdekorációkat készíthetünk belőlük. Ha nem csak egyszerűen hagyjuk megszáradni, hanem kisütjük (180 C fokon néhány percig), akkor szép domborúak lesznek.

Karácsonyi dekorációkra jó sok pénzt elkölt az ember, íme néhány dolog, amiket saját kezűleg is elkészíthetünk, így nem csak hogy olcsóbban kijövünk, de sokkal meghittebb lesz az ünnep. Kezdő varrástudással már elkészíthetőek az alábbi karácsonyi dekorációk: adventi koszorú, karácsonyfadísz textilből, ajtódísz, ajándékzsák. Jó varrást!

Meghatározás:

Dekorációs alapanyagok, tippek, ötletek, leírások karácsonyi díszekhez, karácsonyi díszek készítése

Dekorációs alapanyagok, tippek, ötletek, leírások karácsonyi díszekhez, karácsonyi díszek készítése

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Kreatív karácsony
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés