Hirdetés

karacsony.lap.hu / Karácsonyi irodalom

Karácsonyi irodalom

Télidőn, midőn lehullott a lomb, befagyott minden tó és folyó, amikor hófelhők fedik el a mennybolt kékjét és a napkorongot - a lelkünk is megdermed ilyenkor, és a kedvünk is olyan, mint a fogyó hold.

Előadja: Szabó Gyula

Karácsonyi kísértet-história - Fordította: Benedek Marcell

Ha valaki olvassa, hallgatja e könyvnek a szavait, és megtartja azokat, az garantáltan közelebb kerül a Biblia Istenéhez, és számára nem hiszem, hogy bármi is lehetetlen volna.

Karácsonyfa alakú vers a karácsonyfáról

Az advent és karácsony misztériuma az irodalomban

Történetek

Az oldalon szebbnél szebb, humoros verseket és idézeteket találsz magyar és külföldi szerzőktől egyaránt.

Akik szeretik a verseket, költeményeket, ezen az oldalon kedvükre olvashatják, költők szebbnél-szebb műveit. Ajánlhat verseket, sőt saját verseit is beküldheti. Az irodalom nagyon és kevésbé ismert, hazai és külföldi költők verseivel találkozhat, aki ellátogat az oldalra.

Karácsonyi mesék, történetek kicsiknek és nagyoknak. Fontos, hogy a karácsonnyal megismerkedjen mindenki, aki még nem tette, ezen történetek tanulságul szolgálhatnak mindenkinek, kortól függetlenül. Segít a gyermekek fejlődésében és a karácsony és annak minden apróságának megértésében.

Klasszikus karácsonyi versek

Szatmár.ro

Karácsonyról szóló klasszikus versek a múlt század magyar költőitől. A verseket lehetőség van kommentelni, kedvencnek gyűjteni, valamint megosztani is különböző közösségi oldalakon, illetve e-mailben. A gyűjtemény rendszeresen bővül újabb versekkel. A műveket téma mellett lehetőség van szerzők szerint csoportosítva is megtekinteni.

Karácsonyi mese felnőtteknek

Összeállította: Lukácsy Sándor

Válogatás karácsony történetekből

Karácsonyi hangos versek zenével - Zsiborás Zsuzsa és Sebestyén Gábor előadásában

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Karácsonyi irodalom
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés